JOSE 841 napisał(a):

vivez może robi wielką różnice.Napisałem że,, może ktoś z dwójki Probierz -Tarasiewicz przyjdzie w razie W'' a nie że przyjdzie.To że Holendrowi kończy sie po sezonie kontrakt to żadna tajemnica tak samo jak że brak awansu do CL będzie miał wpływ na pozycje Holendra. A co do strojów to przedstawiłem tylko 2stroje z klubu w którym Maaskant pracował. Holenderski dyrektor sportowy chyba też ma coś do powiedzenia w sprawie stroi tak samo jak w sprawie w białej gwiazdy na koszulkach zresztą napisałem że ,,może Holendrzy bynajmniej....''.Mogą ale nie muszą .Czytaj ze zrozumieniem a nie wyzywaj ludzi i zarządu od pseudo znawców.Zastanów się czy naprawdę jesteś kibicem Wisły czy Cracovi a może kibicem sukcesu
|
Interpunkcji w szkole nie uczą/uczyli?
Poza tym co ma DYREKTOR SPORTOWY do Białej Gwiazdy na koszulkach i ogólnie rzecz biorąc stroje? On jest odpowiedzialny za szukanie zawodników, którzy mieszczą się w budżecie transferowym klubu. Od strojów mamy dyrektora ds. marketingu i Basałaja. To raz.
Dwa- sam czytaj ze zrozumieniem. Nie wyzwał OBECNEGO zarządu tylko POPRZEDNI (i bardzo słusznie). Można to łatwo poznać po słowach "była zarządzana".
Z ostatnim zdaniem to pojechałeś po bandzie. Z czystym sumieniem -----> ignor.
I powróć do tematu, w którym możesz coś z sensem napisać (czyt. FOOTBALL MANAGER).