Wyświetl pojedynczy post
Kris Dee
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2011, 15:21
virus_nh napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie powinniśmy wyjść optymalnym składem, jeżeli ktoś chce dawać odpocząć naszym graczom po uwaga 3 meczach, to czego my chcemy szukać w dalszej części sezonu. Wejdziemy załóżmy do LM lub zagramy w grupie LE dojdzie do tego puchar Polski, i zrobi się maraton : gramy co 3 dni. Wtedy to chyba trzeba byłoby wystawiać inną 11 na mecz ligowy a inną na pucharowy

Zrozumiem odpoczynek kluczowych graczy gdy sezon osiągnie pełne obroty i wszystkie rozgrywki będą już w zaawansowanym stadium, ale nie możemy na samym jego początku mówić, że piłkarze są zmęczeni gdy raptem pokopali piłke przez 270 minut.
Generalnie masz racje ale jednak rewanż z Litexem to nie jest zwykły trzeci mecz w osiem dni, tylko prawdopodobnie najważniejszy w tej rundzie.
Przypominam że jeszcze nie awansowaliśmy, a po tym co widziałem wczoraj to nie skreślałbym jeszcze Bułgarów.
Nie muszę chyba pisać co by oznaczało odpadnięcie z Litexem i późniejsza ewentualna klęska w 4 rundzie el. LE.

Tak jak pisałem wyżej, jeżeli nie będzie urazów to myślę że wyjdziemy w podstawowym składzie, i po godzinie gry Maaskant zapewne zdejmie Meliksona, Sobola, Genkova(gdy już bedziemy wysoko wygrywac hehe oby).
Odpowiedz cytując