Wyświetl pojedynczy post
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2011, 13:01
Wszyscy, którzy krytykują styl wygranej, zapominają, że przechodzi ta drużyna, która wbije więcej bramek, ta, która wygra!

Poza tym, wygranych się nie osądza.

Misha[Pl] napisał(a):Wyświetl post
Jakoś nikt nie pisze o Jaliensie. Według mnie najlepszy obrońca we wczorajszym meczu. Wyszło dlaczego Maaskant tak upiera się na jego grę w pierwszej 11. Może nie ma super warunków fizycznych ani nie jest zbyt silny ale rewelacyjnie się ustawia i gra bardzo inteligentnie.
Misha[Pl] napisał(a):Wyświetl post
P.S. Jako aktywny sędzia piłkarski uważam że powinny być podyktowane obydwa karne (i ten dla Wisły i ten dla Litexu). Pierwszy był raczej ewidentny ale sędzia był troszkę źle ustawiony co przeszkodziło mu w poprawnej ocenie sytuacji.
Jak dla mnie to to trochę wyglądało na celowe zagranie Iliev'a. Widać było w powtórce, że mógł go obiec, ale On poszedł prosto, na jego nogę. Inna sprawa, że tak się teraz pisze a na boisku się trochę inaczej "myśli". Z drugiej strony obrońca dość daleko wysunął nogę do przodu. Sprawa dyskusyjna..

Co do drugiego karnego nie wypowiadam się ; nie mogę Sobie przypomnieć sytuacji, a nieuznana bramka - tam ewidentnie, z każdej kamery było widać, że go fauluje.
Odpowiedz cytując