domenica90 napisał(a):

Ty naprawdę nie widzisz różnicy między klubem a reprezentacją NARODOWĄ?
Ja jestem w stanie przeżyć Obraniaka, Boenischa, czy nawet tego Perquisa. Wszyscy oni mają polskie korzenie, więc ok.
Takiego Arboledy bym nie zniosła.
Ale jeśli chodzi o Ojgena Polanskiego - jeżeli ten podczłowiek będzie grał w kadrze, to ja podziękuję. Mam gdzieś jego korzenie i jego język. Sprzedajemy się Szwabowi, który publicznie twierdzi, że jeśli nie dostałby powołania, to w meczu Polska - Niemcy będzie kibicował tym drugim.
Jeżeli kibice przyjmą tego padalca oklaskami, to ja już nie mam złudzeń co do tego kraju. Niech będzie coraz gorzej, zasługujemy na to.
|
Wiesz to co sie dzieje z reprezentacja jest konsekwencja tego co sie dzieje w klubach i to nie dotyczy tylko Polski.
Kiedys bylo fajnie bo byl limit 3 obcokrajowcow na druzyne.
Co do Polanskiego to kazdy tez ma prawo do zmiany zdania i przyznania sie do bledu

choc jakos slabo w to wierze ale z drugiej strony czy mysliscie, ze taki gosc naprawde moze sie w naszej kadrze jakos mega wypromowac ? przeciez wszystkie nasze udzialy w turniejach koncza sie wielka klapa. Mi by sie nie chcialo jezdzic w wolnym czasie jezdzic na mecze do jakiegos kraju, ktory mam gdzies.
Zreszta juz jeden Szwab w kadrze zagral i tez zdaje sie dlugo sie zastanawial wiec o co teraz to cale halo ?
Wywiad ? wszyscy wiemy jak sie pisze wywiady do gazety.
Gwiaździsty napisał(a):

Masz jakieś problemy z rozróżnieniem klubu od reprezentacji, Nie wiesz na czym polega różnica ?
To ułatwię odpowiedź. W klubie nie trzeba mieć polskiego obywatelstwa .
|
To ja Cie uswiadomie, ze Polanski takie obywatelstwo ma.