Wyświetl pojedynczy post
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2011, 12:58
domenica90 napisał(a):Wyświetl post
Ty naprawdę nie widzisz różnicy między klubem a reprezentacją NARODOWĄ?

Ja jestem w stanie przeżyć Obraniaka, Boenischa, czy nawet tego Perquisa. Wszyscy oni mają polskie korzenie, więc ok.
Takiego Arboledy bym nie zniosła.

Ale jeśli chodzi o Ojgena Polanskiego - jeżeli ten podczłowiek będzie grał w kadrze, to ja podziękuję. Mam gdzieś jego korzenie i jego język. Sprzedajemy się Szwabowi, który publicznie twierdzi, że jeśli nie dostałby powołania, to w meczu Polska - Niemcy będzie kibicował tym drugim.
Jeżeli kibice przyjmą tego padalca oklaskami, to ja już nie mam złudzeń co do tego kraju. Niech będzie coraz gorzej, zasługujemy na to.
Wiesz to co sie dzieje z reprezentacja jest konsekwencja tego co sie dzieje w klubach i to nie dotyczy tylko Polski.
Kiedys bylo fajnie bo byl limit 3 obcokrajowcow na druzyne.
Co do Polanskiego to kazdy tez ma prawo do zmiany zdania i przyznania sie do bledu choc jakos slabo w to wierze ale z drugiej strony czy mysliscie, ze taki gosc naprawde moze sie w naszej kadrze jakos mega wypromowac ? przeciez wszystkie nasze udzialy w turniejach koncza sie wielka klapa. Mi by sie nie chcialo jezdzic w wolnym czasie jezdzic na mecze do jakiegos kraju, ktory mam gdzies.
Zreszta juz jeden Szwab w kadrze zagral i tez zdaje sie dlugo sie zastanawial wiec o co teraz to cale halo ?
Wywiad ? wszyscy wiemy jak sie pisze wywiady do gazety.

Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Masz jakieś problemy z rozróżnieniem klubu od reprezentacji, Nie wiesz na czym polega różnica ?
To ułatwię odpowiedź. W klubie nie trzeba mieć polskiego obywatelstwa .
To ja Cie uswiadomie, ze Polanski takie obywatelstwo ma.
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 27.07.2011 o godz. 13:01.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując