Wyświetl pojedynczy post
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2011, 12:55
Arked napisał(a):Wyświetl post
Co za asy. Wszyscy ci forumowi eksperci i jasnowidze powinni trafić na jakąś listę totalnie skompromitowanych forumowiczów.
Totalnie skompromitowanych ?
Człowieku , wyciągaliśmy wnioski , które mogły być jedne . Sam na pewno miałeś podobne odczucia, tylko się nie wypowiadałeś, proste.
Ja Michaela nie obrażałem , tylko analizowałem fakty , a z ówczesnych źródeł wynikało ,że gość jest po prostu już wypalony i to nie ten sam piłkarz co w PSV w 2006.
Wczoraj zaskoczył wszystkich pozytywnie ( zresztą ze Skonto też ) i oby tak dalej.

ps. Tak wyglądał mój post:
"Myślę,że trzeba na chłodno przeanalizować pewne fakty , a są one takie:
1. Gość wzięty po starej znajomości Stana.
2. Forma wielką niewiadomą,w poprzednim klubie 4 mecze => skauci nie mieli prawa go obserwować
3. Przebyte kontuzje urozmaiconego rodzaju => duże prawdopodobieństwo kolejnych mikrourazów eliminujących go z poszczególnych meczy.
4. Wiele meczy w PSV kiedy po prostu wymiatali i w Holandii i w Europie=> duże doświadczenie

Podsumowując fakty są takie,że Michael Lamey ( racjonalnie myślać ) będzie niewypałem i kariery u nas nie zrobi. Miejmy nadzieje,że się mylę lub Valckx ma jeszcze kogoś w zanadrzu."
Ostatnio edytowane przez blanco : 27.07.2011 o godz. 13:01.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując