|
@PANDEMONIUM proszę przeczytaj mojego posta jeszcze raz, a jak to nie pomoże to drugi a nawet trzeci, najlepiej do skutku aż zrozumiesz co napisałem. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. W takim razie zapytam wprost. Co dla Ciebie znaczy, że byliśmy drużyną lepszą? Co przez to rozumiesz? Ja napisałem, że byliśmy skuteczniejsi i z tym nie ma co dyskutować! Jednak to Litex miał miażdżącą przewagę w posiadaniu piłki, to oni robili groźne akcje i oddawali strzały! My ograniczaliśmy się do wybijania piłki do przodu oraz bazowaliśmy na pojedynczych indywidualnych akcjach!Co dla Ciebie jest wyznacznikiem "lepszości"?! Proszę Cię nie dyskutuj z faktami i nie uprawiaj demagogii.
Co ma przygotowanie fizyczne do szybkości?! Poważnie? Przecież szybkość jest jednym z elementów (podstawowych) przygotowania fizycznego. Ba, jednym z ważniejszych a Ty się pytasz co ono ma wspólnego z przygotowaniem fizycznym. No comment.
To szkoda, że nie widziałeś jak Berberovic i Zanew chodzili lewą i prawą flanką, jak Tom objeżdżał każdego z naszych zawodników.
Proszę jedynie o obiektywizm! Błagam!
|