Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2011, 10:13
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Jak to dlaczego?(czarny humor - on)Przecież ta ....a była sympatykiem Pisu - analogia?(czarny humor off) może pokrętna ale też może ktoś rozumny zastanowi się przed tekstami typu - niech Tusk przeprosi(za jakiegoś pojeba) za morderstwo w Łodzi.
Pewnie zaraz się zejdzie tłum który wrzuci dożynanie watachy bądź strzelanie i patroszenie kaczek - ja ze swojej strony dorzucę gry komputerowe oraz demoralizujące filmy...no i jeszcze ta muzyka którą w radiu nie uświadczycie - ogólnie zło

A tak już w 100% na serio - media(każde) są żądne krwi - zwykła ....eczka której było za dobrze - zostaje królem mediów.Jego racje , ze sporą częścią nawet ja bym się zgodził, co wywołuje u mnie odruch wymiotny bo to przecież nie o rację chodzi
Generalnie mamy do czynienia z totalnym pojebem I co jest najlepsze, ten pojeb bazuje na norweskim prawie i korzysta z tego do woli - dla mnie zachowanie mediów jest tak samo chore jak to co ta ....a zrobiła.
Jakieś jego wynurzenia są cytowane, adwokat ma swoje 5 minut, sąd pozwala mu na przemowę, gadające głowy z całego świata nerwowo przeglądają jego wypociny.Ja .......e, koleś z nudów wyjebał prawie 100 osób i jest medialną gwiazdą
Ma ktoś sprzedać AK47?
Nie przypominam sobie aby którykolwiek działacz PiS zagrzewał kogokolwiek do dokonania podobnego czynu.
Porównywanie morderstwa działacza politycznego do wymordowania 100 przypadkowych osób przez Norwega świadczy o ..... No właśnie dopowiedz sobie o czym - z tym, ze zapweniam Cię, nie o poczuciu"czarnego humoru"..... Nasujwają się zupełnie inne słowa (przynajmniej mi) - najgrzeczniejszym wydaje się "inteligentny inaczej" w rozumieniu oczywiście poprawnie politycznej nowomowy.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!