1q2 napisał(a):

Jak to dlaczego?(czarny humor - on)Przecież ta ....a była sympatykiem Pisu - analogia?(czarny humor off) może pokrętna ale też może ktoś rozumny zastanowi się przed tekstami typu - niech Tusk przeprosi(za jakiegoś pojeba) za morderstwo w Łodzi.
Pewnie zaraz się zejdzie tłum który wrzuci dożynanie watachy bądź strzelanie i patroszenie kaczek - ja ze swojej strony dorzucę gry komputerowe oraz demoralizujące filmy...no i jeszcze ta muzyka którą w radiu nie uświadczycie - ogólnie zło
A tak już w 100% na serio - media(każde) są żądne krwi - zwykła ....eczka której było za dobrze - zostaje królem mediów.Jego racje , ze sporą częścią nawet ja bym się zgodził, co wywołuje u mnie odruch wymiotny bo to przecież nie o rację chodzi
Generalnie mamy do czynienia z totalnym pojebem I co jest najlepsze, ten pojeb bazuje na norweskim prawie i korzysta z tego do woli - dla mnie zachowanie mediów jest tak samo chore jak to co ta ....a zrobiła.
Jakieś jego wynurzenia są cytowane, adwokat ma swoje 5 minut, sąd pozwala mu na przemowę, gadające głowy z całego świata nerwowo przeglądają jego wypociny.Ja .......e, koleś z nudów wyjebał prawie 100 osób i jest medialną gwiazdą
Ma ktoś sprzedać AK47?
|
Nie przypominam sobie aby którykolwiek działacz PiS zagrzewał kogokolwiek do dokonania podobnego czynu.
Porównywanie morderstwa działacza politycznego do wymordowania 100 przypadkowych osób przez Norwega świadczy o ..... No właśnie dopowiedz sobie o czym - z tym, ze zapweniam Cię, nie o poczuciu"czarnego humoru"..... Nasujwają się zupełnie inne słowa (przynajmniej mi) - najgrzeczniejszym wydaje się "inteligentny inaczej" w rozumieniu oczywiście poprawnie politycznej nowomowy.