Pan Jotka napisał(a):

Nie wiem czy akcja LIŚĆ może byc prowadzona wirtualnie, ale ewidentnie troche osób powinno wylecieć z forum drodzy modowie i admini...Na mecz jeźdźcie (idźcie), a nie (anty)doping internetowo prowadzicie!!!! Zagrali dobry mecz, walczycli i żenady nie było. Nie byli Barcusią ? No nie byli, bo to Wisła Kraków. Klub z Polski.
|
Bardzo dobrze to ująłeś! Jest gra, nie ma wyniku- źle. Jest wynik, nie ma gry- źle.
GRA SIĘ TAK JAK PRZECIWNIK POZWALA! w 3 rundzie LM, każdy gra na podobnym poziomie! Jeśli będziemy się kopać w rewanżu po głowie, a będzie dobry wynik to będę się cieszył, myślę, że na początku wszyscy będziemy, a później 'eksperci' pooceniają, jaką my to padakę graliśmy... Może to co gramy teraz nie jest ładne dla oka, ale jest ....a skuteczne! Ja jestem o wszystko spokojny- Maaskant ogarnia wszystko i o to jestem spokojny, uspokójcie się troche.
Wychodzicie z założenia, że zawsze może być lepiej- niby prawidłowe, ale najeżdżanie na piłkarzy trochę nie na miejscu, tym bardziej, że są najlepsi w Polsce...