Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2011, 07:32
Moje oceny skala 1-10

Jovanic - 5 - Komentarze fachowców z Polsatu wystraszyły także mnie. Gra na przedpolu kiepska ale obiektywnie patrząc popełnił tylko 1 błąd wybijając piłkę wprost w nadbiegającego Bułgara

Lamey - 8 - wg mnie jeden z najlepszych ...

Chavez - 6 - nasz czołg przepychał zawodników jak w szlachetnej walce SUMO - boję sie że kiedyś jakis sędzia mu gwizdnie i bedzie karny

Jaliens - 5 ... nieuznana bramka mogła być uznana (50/50 sedziów puściło by grę) ale Jaliens w tej sytuacji źle sie zachował bo powinien podejść do piłki a nie czekać aż do niego doleci,

Diaz - 3 - Albo ten Tom jest geniuszem dryblingu i szybkości albo Diaz najwolniejszym obrońcą od paru lat

Sobolewski - 6 - Przechwytywał piłki w środku pola, co ciekawe; im bliżej końca meczu tym skuteczniej, asysta

Wilk - 5 - Znów asysta i walka cały mecz ... technicznie trochę odstaje

Meliksonowi - 7 - Muszę napisać coś złego o Meliksonie: W pierwszej połowie kilka razy miał okazje wrzucić (przebić) piłkę do wychodzącego na czystą pozycje zawodnika ale ani raz mu się to nie udało - kilka razy nie zauważył a kilka razy kopną za słabo i piłka nie przeszła ryzykownie ustawionej linii obrony ... Poza tym same plusy zwłaszcza za bramkę

Iliev 5 - za pierwszą połowę dałbym 7 ale kondycji nie wystarczyło ... karnego chciał wymusić zostawiając nogę ... ale zrobił to dość dobrze ... więc sędzie chyba sam nie wiedział co myśleć ...i może dlatego w drugiej połowie w podobnej sytuacji nie gwizdną karnego dla Litexu ...

Nunez - 5 - mnie nie przekonał chociaż chciałem aby zagrał .... Na pewno na plus ładny strzał w biegu z 25 metrów, ale do gry kreatywnej z Meliksonem jakoś nie pasuje, nie jest szybki ..... taki kolejny defensywny pomocnik .... ale największy minus to to że w przeciwieństwie do Sobola i Wilka chwilami się oszczędzał i nie wracał Ttrudno go jeszcze tak ostatecznie oceniać

Garguła. - 7 -dobra zmiana ... wreszcie

Genkov - 5 - bez błysku lecz nie pozwalał na odpoczynek obrońcom

Kirm - 5 - widać przerwę w grze ... ale także doświadczenie i umiejętności

Cała drużyna: - 5 - cały mecz miałem wrażenie ze to przeciwnik gra a my tylko reagujemy ... Było kilka fragmentów gdy to my zaatakowaliśmy pressingiem ... i Litex się gubił . W jednym z tych momentów strzeliliśmy bramkę (drugą) . Według mnie to jest sposób na rewanż

Maskant - 6 - Jak zobaczyłem skład chciałem go obcałować ... bo ..... nie wiedziałem w jakiej formie jest Diaz i liczyłem na to że Nunez będzie dużo lepszy od Garguły czy Jiraska. Rzeczywistość pokazała co innego. Jesli Maskant uważa ze w drugiej połowie graliśmy znacznie lepiej to musi obejrzeć powtórkę.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując