Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2011, 23:19
Simao1 napisał(a):Wyświetl post
Przeczytajcie to: http://www.weszlo.com/blog/17

Cieszcie się z tego co macie, bo mogą kiedyś nadejść czasy, że nie będzie pucharów, mistrzostwa i fety na rynku (odpukać). Doceńcie to, że B. Cupiał wyłożył kasę na Wisłę; że gramy w pucharach; że mamy taki skład, bo połowa Ekstraklasy walczy o ligowy byt wtedy, kiedy my zapewniamy sobie triumf na krajowym podwórku i walkę o Champions League na 2 kolejki przed końcem sezonu.

Wisła nie zachwycała, ale takie były założenia taktyczne, aby grać z kontry. Udało się to, a jeśli chcecie ekwilibrystyki i idealnych, siedemdziesięciometrowych podań po zaledwie 3 spotkaniach na początku sezonu, to gratuluję. Włączcie sobie lepiej Barcelonę. To jest Wisła i kocha się ją bez względu na to jak gra. Wywieźliśmy bajeczny wynik, a tu nagonka na piłkarzy, trenera i Bóg wie jeszcze co. Postawicie się w roli kibiców drużyn z nizin tabeli. Oni, w odróżnieniu od Was, mają POWODY do narzekania...
Amen bardzo podoba mi się ten tekst na wykopie tak jak czytam to zawsze źle, zagraliśmy na miarę swoich możliwości takiego meczu się spodziewałem Wisła w pucharach nie będzie grała ofensywnie bo Maskant zna możliwości drużyny. Cieszy mnie kondycja naszych i gryzienie gleby do końca.
Odpowiedz cytując