0 22 napisał(a):

|
No, nie wiem. Z samego rachunku prawdopodobieństwa wychodzi, że kiedyś musi się udać. Rywal w 4 rundzie może być na poziomie Beitaru. Poza tym jak nie teraz to kiedy? Oczywiście może być FC Kopenhaga i wtedy macie raczej out. Ale FCK jest jedna, a pozostałe 4 są do pokonania, zaryzykuję nawet że są porównywalne do Gaziantepu (a w 1-2 przypadkach nawet słabsze), a Wy jesteście od nas lepsi.
|
No ale to będą takie mecze 50/50 może po za właśnie królami Kopenhagi którzy są raczej po za zasięgiem, a z resztą to tak jak dziś mogło być 2-1 a skończyło się 1-2
Ja jestem jak nasz Adaś

skupiam się na następnym skoku którym jest wygrana w dwumeczu z Litexem , a co dalej...
A co do Was - na prawdę ciekawa potyczka -to cale G..cośtam , faktycznie nakupowało ale wiadomo jak to u Turków
Wydaje mi się że to wredny przeciwnik a tak znając 'trochę' Skorżę to postara się zagrać coś podobnego jak Maaskant dziś
Jak to wyjdzie...trudno powiedzieć.Jak dla mnie faworytami są jednak Turki ale zobaczymy.
Ogólnie będę się temu przyglądał z zaciekawieniem

Dla mnie wróg jest tylko jeden a on na szczęście o pucharach to może sobie jedynie pomarzyć