|
Mecz.. wynik super , wziąłbym go w ziemno . Po pierwszych minutach nawet minimalna porażka mogła byc wkalkulowana , bo Litex to naprawde silna drużyna . Jednak defensywe mają bardziej dziurawą od nas , więc przed rewanżem jestem spokojniejszy . Grliśmy tak jak przeciwnik pozwala , a że w takich spotkaniach liczy się tylko wynik - to powinni zrozumieć wszyscy . Dość narzekania po wygranych spotkaniach .
W drużynie rywala rewelacyjne wrażenie zrobił na mnie Tom . Gdybyśmy mieli go w drużynie to była by bajka .
Moje subiektywne oceny :
Jovanic - 4 - w mojej ocenie bardzo niepewny. Ocena taka a nie inna bo puścił tylko jedną bramke , chociaz obiektywnie powinien puścic 4 .
Lamey - 7 - nasz transfer w 10 . Naprawde 3/4 forum powinno posypać głowy popiołem ( w tym ja do czego sie przyznaje ) że skreślało tego gościa jeszcze przed przyjściem do nas . Pamiętam że nawet wtedy powiedziałem że kibice jeszcze mu będą stawiac pomnik jak strzeli bramke w eliminacjach LM ;p
Jalien - 5 - nie będę narzekał wiecznie na tego piłkarza , bo w paru sytuacjach zachował się naprawde dobrze , myślę że nawet przy tym nieuznanym golu zrobił to z pewną premedytacją , chociaz stąpał po cienkiej lini .
Chavez - 5 - dzisiaj był strasznie mało zwrotny , ale dwoił się i troił ,nawet w wychodzeniu do przodu
Diaz - 2 - nieporozumienie . Fakt że miał naprzeciw sobie super zawodnika , ale z takimi to trzeba twardo . Wdawał się z nim w dziwne przebiki , poza tym wchodził na 'raz' . Nie chcę jednak nic mówić , ale Paljic pewnie zagrałby gorzej od Diaza .
Sobolewski - 7 - harował za trzech . Widać że chyba najbardziej w drużynie pragnie ligi mistrzów w Krakowie .
Wilk - 5 - zaliczył asyste , jednak dzisiaj głównie biegał za piłką , a nie z piłką
Melikson - 8 - to nasz skarb , nie ma nawet sensu komentować jego gry
Nunez - 4 - ciężko go ocenić . Ma potenciał , ale w zbyt wielu sytuacjach nie walczy z przeciwnikiem . Nie wiem czy zrobi u nas większą kariere niż Rios .
Iliev - 4 - dzisiaj rozegrał baardzo średni mecz . Do tego dochodzą te głupi łapane kartki . Może w ten sposób często osłabiać drużyne . W rewanżu nei zagra .
Genkov - 4 - zagrał dzisiaj bez błysku , ale nie miał ani jednej prostopadłej piłki z którą mogłby się zmierzyc . Kilka razy fajnie wychodził ale nic z tego nie było . W końcówce fajnie przetrzymywał piłke w przodzie.
Kirm - 4 - troche wiecej się od niego spodziewałem
|