Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2011, 21:25
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
Wynik nie zawsze odzwierciedla przebieg meczu..hm przy stanie 0-0 kiedy Litex tez nas cisnął to też musiał gonić wynik?..ojej chyba jednak nie..po prostu wyszedł na to spotkanie nastawiony bardzo ofensywnie i radził sobie lepiej niż Wisła.

Co tu dużo gdybać,nie znasz się na piłce jeśli mówisz,że Wisła zagrała dobrze.

Pamiętaj- dobrze to nie to samo co skutecznie.

Co do obrony to Wisła miała szczęście,że straciła tylko 1 bramkę a mogła zdecydowanie więcej a to dlatego,że zagrała jak? SŁABO

Piłkarsko w tym meczu lepiej zaprezentował się Litex ,nie wiem ile jeszcze postów będę musiał napisać i ile argumentów Ci przedstawić,żebyś w końcu przejrzał na oczy,ale PÓKI nie dostane bana to będę to robił z uśmiechem na twarzy bo mnie w....iasz
Po tym post-cie wiem jedno nie masz zielonego pojęcia o piłce nożnej.

Takie gdybanie że gdyby oni nam strzelili a my im nie, no to jest...żałosna dziecinada kogoś ,kto nie ma żadnych argumentów i prezentuje tylko swoje puste gadanie.

DOBRZE = SKUTECZNIE, powtórz i naucz sie na pamięć, nawet bez zrozumienia tego tekstu bo on nie na twoją głowę.

W ofensywie zagraliśmy dobrze bo strzeliliśmy 2 bramki, a w defensywie lepiej od Bułgarów bo straciliśmy od nich bramek mniej.

Kogo dziś obchodzi kto miał szczęście w finale Węgry - RFN w 1954, a kto nie miał szczęścia w 1950 roku gdy spotkały się drużyny Brazylii i Urugwaju. Tych czasów nie pamiętam ale znam z historii. Pamiętam zaś jak Włosi zdobywali mistrzostwo w 1982 roku i jak grali wówczas z Brazylią, ano jak grali zachowując proporcje (i mijający czas) tak jak my z Litexem. Taka jest piłka nożna. Tu nie ma decydujących wrażeń artystycznych tu liczy się rezultat.

A reszta jest milczeniem i gęganiem płaczków.

Gdyby nie taka a nie inna gra Polski na Wembley w 1973 to nie byłoby 3 miejsca na MŚ74' ( to pamiętam) i tak mógłbym ciągnąć temat ale po co jak ktoś lubi gęgać to będzie i tak narzekał na wszystko do końca życia.

Miłego gęgania i dobranoc.
Odpowiedz cytując