Wyświetl pojedynczy post
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2011, 21:09
Trochę szczęścia, świetny wynik. Litex mocno atakował, ale te jego ataki takie troche niczym Karabachu hura do przodu, a nie składne akcje. Co prawda nieźle techniczni Ci Bułgarzy, ale dalej uważam że taktyki to oni na oczy nie widzieli.

W tym meczu podobał mi się Maaskant z tą zmianą Iliev -> Kirm, co pomogło ofensywie i defensywie bo Kirm lepiej gra w obronie i pomagał troche napoczatku Diazowi.

Co do ocen:
Jovanic - gość wyglądał jakby miał pełne gacie, w dodatku wygląda w meczu na zwyczajnie niskiego jak na bramkarza. Jego wadą jest jeszcze to ze szybko sie kladzie na ziemie.

Diaz - zawsze go broniłem nawet za pierwszą połowę, gdzie sedzia go kilka razy oszukał, ale druga to kryminał, był objeżdzany niemiłosiernie
Chavez - silny, ale wolny, i wiele razy jakby sie wahał doskoczyć
Jalien - według mnie najlepszy dziś z obrony, ładnie wyprowadzał piłki i solidnie bronił
Lamey - będzie wzmocnieniem, potra fi ibronic i atakowac

Wilk - słobo dziś, strasznie objerzdzany, na plus asysta
Sobol - lepszy szczegolnie w koncowce gdzie odbierał i potrafił troche przytrzymac
Nunez - do zejscia najlepszy z naszych, dużo bronil ale potrafi pociągnąć ładnie do przodu, jak nabierze ogrania nawet może być pierwszy skład, bo ma pojęcie o obronie
Melikson - klasa nasz najlepszy gracz
Iliev - szybko zgasł w drugiej i według mnie dobra zmiana
Genkov - do zmiany wcześniej, kompletnie bezproduktywny, za mocno w środek schodził.

Zmiany - wszystkie na plus szczególnie Kirma który powalczył, ale i Garguła grał całkiem ądrze

Co do ogółu ta taksa z dwoma defensywnymi całkiem dobra, tylko Melikson raczej musi grać środek według mnie. Co mnie mocno drażniło to stałe fragmenty gry grane na dwa razy. WSZYSTKIE. Zamiast dośrodkować to krótkie podanie i strata.
Odpowiedz cytując