|
Senior Member
|

26.07.2011, 21:07
|
Lysy napisał(a): 
Chyba oglądałeś inny mecz. Kirm jedyne co pokazał, to, że potrafi zepsuć dobrze zapowiadające się akcje (*było przynajmniej dwie/trzy sytuacje w których Kirm stracił piłkę)
Diaz gorszy od Dragana, mam nadzieję, że to ostatni mecz Juniora na lewej obronie, bo zwyczajnie o się tam nie nadaje.
Podobna sytuacja z Jovaniciem - bramkarz który przyprawia mnie o palpitacje serca, praktycznie wszystko co leci w światło bramki wpada. A jego gra na przedpolu, jak była, tak jest fatalna.
|
I jak wynik mnie cieszy i irytuje mnie głupawe gęganie płaczków to tu ... się zgodzę niestety.
Bardzo mnie rozczarował swoją postawą Diaz, szkoda. Jovanić w istocie bardzo niepewny. Kirm po kontuzji i grał krótko jemu bym darował.
Na plus mamy fajnych zawodników w przednich formacjach. Melikson wiadomo, ale taki Iliew no i dość obiecująco Nunez (czyli po naszemu Gerwazy), jak dojdzie do odpowiedniej formy Małecki to problem jest tylko z postawą Genkowa, rzecz jasna co do przednich formacji. Kto wie może Biton wygryzie Gienka ze składu.
|
|