djjamajczyk napisał(a):

Ale malkontenci ja Cię chrzanię ..wygrywamy xle przegrywamy źle .
Pragnę przypomnieć że nie jesteśmy Barca (która sama na wyjazdach często remisuje) zeby się pienić na WYGRANY mecz . Była to wyjkazdowa batalia z ciężkim przeciwinikiem który zaprezentował się podobnie do nas więc i wynik jest wyrównany.
Nie sikajcie że " olaboga co to będzie w IV rundzie" bedzie co ma być w Krk z każdym możemy wygrac a na wyjeździe na wyjeździe to fart + umiejętności i mamy dobry wynik ale na teraz to rewanż z Litexem powinno być dobrze a wy ochłońcie - gra Kirma i wg. mnie Chaveza wołała o pomstę do nieba ale z kolei pomoc zaprezenotowała się bardzo na + i pozytywna sprawa gra bramkarza.
Jest dobrze
|
Mozesz wyjasnic dlaczego AZ wolala o pomste do nieba ? Bo moim zdaniem Chavez wcale nie zagral az tak zle, moze mi sie wydawalo ale chavez jak by bardziej zwinny sie zrobil...chociaz by w tej ostatniej sytuacji jak bardzo szybko wslizgiem " dolecial " aby zablokowac strzal.
Po Kirmie wiele bym sie nie spodziewal pomimo ze kontuzja jakas nie grozna ale jednak widac braki po Nim. Dla Niego trzeba czasu i ogrania a o to bedzie ciezko skoro mamy Ilieva
Co do Jovanica...Dla mnie ten bramkarz to nie porozumienie w Wisle, strasznie nie pewny na przedpolu, dziwne decyzje...Oby wrocil Pareiko