Wyświetl pojedynczy post
River
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2011, 10:02
Tak mi po glowie chodzi, ze Wisla zagra dzis dobry mecz a te niespodzianki w skladzie zapowiadane przez RM faktycznie zaskocza Bulgarow

Malecki. Jesli chodzi o jego zastapienie to wg mnie opcja z Paljiciem na lewej jest najmniej prawdopodobna bo kiedy ostatnio on tam gral? Wydaje mi sie, ze Paljic w ogole usiadzie na lawie a na lewej obronie zagra Diaz. Iliev przejdzie na prawe skrzydlo a na lewej zagra albo Nunez albo Kirm (jesli Maaskant uzna, ze jest gotowy do gry od poczatku). Srodek pomocy Wilk-Sobol raczej jest pewny bo trzeba bedzie wygrac walke o srodek pola i pokazac swoja przewage w tym sektorze boiska.
Skoro Maaskant mowi o niespodziankach to wydaje mi sie, ze wlasnie wyjscie na lewe skrzydlo Nuneza to bedzie ta niespodzianka. Chyba, ze planuje jakies przesuniecie Meliksona na skrzydlo ale jak juz wczesniej niektorzy zauwazyli, Maor dobrze rozumie sie z Ivica wiec dobrze by bylo, gdyby grali blisko siebie. Z drugiej strony Melikson na skrzydle to moglaby byc bomba. Ma wszystko by tam objezdzac Bulgarow tym bardziej, ze teoretycznie w ataku powinnismy miec wiecej miejsca.
Mam tylko nadzieje, ze Maaskant nie przekombinuje i tych niespodzianek i zmian az tak duzo nie bedzie.
Odpowiedz cytując