Wyświetl pojedynczy post
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2011, 23:09
uzytkownik_forum napisał(a):Wyświetl post
Przypomnę, że roxmawiamy o piłkarzu, który w swojej ojczyżnie został znienawidzony za to, że grał do dupy, nie przykładał się, a podejrzewam, że poza boiskiem też nie został idolem młodzięzy, bo chodził na indywidualne zajęcia do fizjoterapuety i siłownie, który w wywiadzie mówi, że nie wie, jaką ma sumę odstępnego, ale szybciutko wie, gdzie jest GK... Tyle dla forumowych Sherlocków i psychologów.
Ok...wiec skoro juz jestes takim detektywem to moze mi powiedz gdzie np Nunez robi zakupy ? ah..ok lewiatany przeciez sa.
Wedlug niektorych z Was pilkarz nie powinien :
- Chodzic na zakupy
- Spotykac sie ze znajomymi
- nie chodzic do kina
- nie chodzic na imprezy
- Nie chodzic na spacery.

Tylko jego dzien powinien wygladac tak :
Rano na trening po treningu dom i w domu siedziec i koncentrowac sie przed kolejnym treningiem lub meczem...Ba ! nawet z zona zeby nie napil sie lampki wina czy tez jednego piwa ! przeciez to juz niszczy Jego kariere. Najlepiej zamknijcie ich w zlotych klatkach.

Wiele z Was zapomina ze pilkarze to tez ludzie, Oni tak samo musza/lubia chodzic na zakupy, za przeproszeniem ****c sie z zona kiedy chce jak chce i gdzie chce. Troche dystansu by sie przydalo.

Dla mnie to On moze byc narabany jak dzwon nawet dzin przed meczem byle by w meczu lub na treningu dawal z siebie 200 % i gral dobrze.

Co do meczu i zastepstwa za Malego...Iliev na prawo za Malego a na lewo Nuneza bym sprobowal a jesli by slabo sie spisywal to wchodzi Kiro Mozliwosci jest masa a jaka wybierze Roberto ? mam nadzieje ze najlepsza i najskuteczniejsza
Odpowiedz cytując