Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2011, 19:55
Proud napisał(a):Wyświetl post
6. Jedni budowali swoją potęgę na piłkarzach ukradzionych innym klubom, a inni musieli sobie swoich wychować.
Zieeeew.

filemon napisał(a):Wyświetl post
Bezczelnością muszę nazwać zapisanie słowa "sukcesy" w cudzysłowie. Chciałbyś takiej historii z początku XXI wieku dla Legii, jaką miała Wisła.

Naprawdę chcesz to porównywać?
1. Pewnie, że bym chciał.
2. Czy ja porównuję? Podałem jeden, JEDEN! konkretny przykład Valencia - Parma i nic więcej. Przy reszcie osiągaliście oczywiście większe wyniki w XXI wieku w pucharach.
3. No, 'sorka' chłopie, ale te Wasze, Lecha czy Grodziska wyniki z XXI wieku 'nieco' kucają przy wynikach Legii z XX wieku, które mam przyjemność pamiętać, dlatego nie robią zbyt wielkiego wrażenia. I chyba czas najwyższy to powiedzieć, bo widzę, że niektórzy odlatują już 'meczami z Tottenhamem' czy 1/8 czy 1/16 Uefy

Watts napisał(a):Wyświetl post
Dobrze, że nigdy nie wygraliście meczu o pietruszkę z Barceloną jak my, bo zesrałbyś się chyba z tego ciśnienia.
Wystarcza mi świadomość, że w meczu o 'niepietruszkę' prowadziliśmy tam 1-0, sędzia nie uznał prawidłowej bramki na 2-0 bodajże Kosy i ostatecznie było 1-1. Serio.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Zesral to sie po przegranej w meczu towarzyskim z Arsenalem wiec az strach pomyslec co by było po zwyciestwie w meczu o punkty z Barcelona
Ale pierdzielisz. Co jak co, ale chyba wielokrotnie na tym forum dawałem wyraz tego co sądzę o aktualnych szansach Legii. Jeszcze napisz, że uważam, że Legia rozmasakrujerozwaliimegaw.......i Gaziantesporowi
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 25.07.2011 o godz. 19:58.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując