palladynTS napisał(a):

Boże...ludzie co Wy tu wypisujecie to normalnie sie dupsko marszczy.
Wisła 4 w Eredivisie?
Na jakiej podstawie?Ze Stan tak powiedział? Nie doszło do Was jeszcze że Valckx to świetny orator?Być może już szyje podwaliny pod nastepne okienko.Dla mnie to proste.To ze do tego doda odrobine kurtuazji,to też tylko dobrze o Nim świadczy.
...
Wisła w czołówce Eredivisie 
Przypomnę tylko że ciężko w ubiegłym sezonie grało się nam z Górnikiem Zabrze,Śląskiem Wrocław,Arką Gdynia czy Polonią Bytom.Zejdźcie na ziemie co poniektórzy...
|
Akurat więcej niż połowa zespołów z Eredivisie to są klarnety więc nie wiem co cię tak cieszy.Oczywiście Ajax, PsV, Twente to zespoły po za naszym zasięgiem, AZ już nie takie mocne.Już nawet taki Den Haag kończy ligę na 7 miejscu.
To że widzisz taki Feyenoord na 10 pozycji, niżej Hereenven i NEC i kręcisz głową to tylko świadczy że nie jesteś na bieżąco
Cytat:
|
Przypomnę tylko że ciężko w ubiegłym sezonie grało się nam z Górnikiem Zabrze,Śląskiem Wrocław,Arką Gdynia czy Polonią Bytom.Zejdźcie na ziemie co poniektórzy...
|
z tego co mi wiadomo to chyba tylko Porto wszystkich w lidze katowało, zobacz z kim męczyły się drużyny od Ajaxu do Barcelony