|
Nie znam się za bardzo na tym, jednak wydaje mi się, że taki zakup mija się z celem. To oczywiście moje prywatne zdanie. Kiedyś widziałem jakieś porównania różnych modeli. Nic nowego nie powiem, ale wiadomo, że lepiej wystrzegać się chińskich podróbek bo jakość ich wykonania jest tragicznie słaba. Za lepszy model pewnie trzeba więcej zapłacić i tu rodzi się pytanie: czy nie lepiej dołożyć i kupić jakiś tablet?
Przed chwilą skończyłem czytać "Wpuść mnie" Lohna Ajvide Linquista. Książką na podstawie której nakręcili: "Pozwól mi wejść". Film uważam za jeden z najlepszych jakie oglądałem, a książka jest jeszcze lepsza. Jest to opowieść z cyklu tych które najpierw zmolestują nam mózg, a jak się kończą to chcemy więcej. Polecam gorąco. W jednym miejscu się nieco zawiodłem, ale nie będę spoilerował.
Po przeczytaniu "Wpuść mnie", poważnie zastanawiam się nad zakupem książki pt. "Ludzka przystań" tego samego autora. Jeśli jest choć w połowie tak klimatyczna jak w/w to będę zadowolony. Czytał to ktoś? Jakieś opinie?
Ostatnio edytowane przez Gordian : 24.07.2011 o godz. 23:41.
|