Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2011, 16:56
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
Nasze pudełko było dwa razy większe i dokładnie 4 miesiące po rozpoczęciu jego budowy zaczęła rosnąć pierwsza nowoczesna trybuna na Wiśle.
Kiedy ta nowoczesna trybuna Wisły została oddana do użytku? Czy to przypadkiem nie jest ta trybuna wizualnie gotowa od lat, na którą wpuszczają od meczu ze Skonto?

vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
O ile się założymy, że za 4 miesiące na ŁKSie dalej nie zacznie się budować stadion?
Ja się zakładać nie będę, bo nie mam o co. Zreszta chyba akurat ŁKS ma mieć budowany stadion i zaklepaną kasę na jego budowę.

Bardzo mnie za to bawi szyderka kibiców drużyny, której zbudowano nowoczesny stadion z drużyny, której nie zbudowano. Bo wkład tych pierwszych w swój stadion jest podobny do wkładu tych drugich w to że im nie budują. Czyli żaden. Równie dobrze mogłoby być odwrotnie ot, kwestia urodzenia.

wiertar napisał(a):Wyświetl post
Kiedyś czyli kilka łądnych lat temu a dziś to jest chyba różnica co nie
Moim zdaniem żadna, bo akurat miasta nie myślą takimi kategoriami jak kluby. To, że w mieście X buduje się stadion nie znaczy, że miasto Y też ma takie potrzeby czy plany. Zupełnie oddzielne organizmy. Co innego kluby i ich właściciele.

wiertar napisał(a):Wyświetl post
i nic tu do tego akurat nie mają wlaściciele...
No, faktycznie właściciele stadionów nie mają nic do gadania. Jednym sypną groszem i wybudują stadion (Warszawa, Kraków, Poznań, Gdańsk czy Wrocław), a inni nie mają takich pilnych potrzeb lub kasy (Łódź, Szczecin, Katowice, Rzeszów).
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując