Wyświetl pojedynczy post
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2011, 15:07
manian napisał(a):Wyświetl post
A Ty dzisiaj się urodziłeś? Nie wiesz że o tym jak C+ woli legi tak CP amice oraz Śląska z racji właściciela?
Posłuchaj 5 min Borka i Kołtonia to tak wychwalą Ci amike że nie będziesz wiedział co się dzieje. Zejdź na ziemie, takie są realia i nic na to nie poradzisz, możesz pisać miliony listów z apelami i nic to Ci nie da, to jest prywatna stacja i mogą robić co chcą. Będzie awans Wisły do LM to będą mecze na otwartym bo wtedy rachunek będą mieli na +, i takie są realia w tym "kraju". Nie bronie CP bo też to mnie wkurza że trzeba mieć wszystkie dekodery żeby można było oglądać Wisełke.

I jeszcze jedno, w tym całym CP pewnie myślą: "eliminacje Wisły Kraków do LM, aha pamiętamy karbachy i levadie, dobra nic z tego i tak nie będzie dajmy jakiś megahit, Rambo 3" i coś w tym jest że dopóki nie zmażemy tej plamy tak może być.
Spokojnie, żadnych listów nie pisałem, odniosłem się tylko do postu jednego forumowicza, który uważa, że się nie opłaca pokazywać meczów w kanale otwartym. Sam nie wiem dlaczego nie pokazują, ale Twój argument jest całkowicie pozbawiony sensu. To już bardziej jestem w stanie uwierzyć, że zmienił się rynek przez ten rok i rzeczywiście bardziej opłaca sie kodować takie mecze, niż w to ,że na złość nam i Wiśle Solorz i spółka rezygnują z większej widowni, bo Wisła jest be, a Śląsk cacy. Jakby było tak jak piszesz, to rewanż Śląska z Dundee też by pokazali na kanale otwartym, a jeśli mnie pamięć nie myli nie pokazali.
Odpowiedz cytując