|
ja tez bylbym za tym, aby przedluzyc kontrakt a nie jak ktos napisal jak wejdziemy do LM.jak wejdziemy do LM to bedzie taka wrzawa medialna nie tylko w PL, ale w Holandii rowniez i wtedy zadna sila nie zatrzyma Stana i Roberta tutaj, bo z automatu zglosza sie kluby, z ktorymi nie mamy szans konkurowac.jak pisalem juz wielokrotnie ja nawet w przypadku odpadniecia z pucharow w tym roku nie bede wyciagal zadnych wnioskow, bo ta druzyna ciagle jest w budowie i od nowego sezonu czyli tego i nastepnych pucharow zamierzam ich rozliczac.mam tylko nadzieje, ze tej cierpliwosci starczy innym, tam na gorze.a te ciagle gadki, ze inne druzyny oddaly nam mistrza to mozna miedzy bajki wlozyc, bo to tylko slabo swiadczy o zarzadzie i trenerach innych druzyn.Skorzamial wszystko co chcial, Probierz tez itd a Maaskant co mial zlepek pilkarzy, zero druzyny, w trakcie sezonu, on nie mial prawa zdobyc mistrza a go zdobyl i dla mnie to wystarczajacy powod, zeby przedluzyc z nim kontrakt juz teraz, bo jak mam przezywac znowu nowego trenera, jego nowa wizje, budowanie od nowa to juznawet slepy by zauwazyl, ze to droga do nikad,bo trzeba czasu, zeby cos zbudowac a na moje oko Maaskant jeszcze swoj czas ma
|