Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2011, 12:05
tomas_n napisał(a):Wyświetl post
Ale jesteś uparty ;]
Wyobraź sobie ,że jesteś Stanem i masz do wyboru znanego sobie ,doświadczonego i bez kwoty odstępnego obrońcę z wyrobioną marką i jakiegoś młokosa który jest utalentowany ale też kosztuje ,do tego nie ma doświadczenia i nie gwarantuje chociażby przyzwoitego poziomu.
Jak dla mnie transfer Jaliensa jest udany. Umiarkowany poziom trzymał ,nie jest to może Cannavaro ale dawał radę.
Co do prowizji ,każdy agent ją bierze bodajże nawet jeśli się wykupuje piłkarza więc jak dla mnie ten argument nie ma sensu.

Co do pracy Clebera, heh już było to wałkowane przychodzi sobie Cleber do Staśka ,i mówi mam zajebistego piłkarza z Brazylii tylko kilka baniek ojro ,a Stan : co to dla nas dawaj go.

heh człowieku wiem ,że każdy może mieć swoje zdanie ale Ty z całym szacunkiem masz klepki na oczach odnośnie swoich opinii.
Pozdro
A ja się zgadzam z Mateuszem91 - Jaliens biorąc pod uwagę jego zarobki (ponoć w okolicach 400 000 euro za rok gry), doświadczenie, zupełny brak perspektywiczności jak narazie jest kiepskim transferem. Obserwując jego grę i liczbę błędów to ciężko powiedzieć że trzymał umiarkowamy poziom, dawać rade to może młody piłkarz pokroju Bunozy, ale nie Jaliens. Takiego faceta zatrudnia się żeby robił różnicę i wsparł drużynę doświadczeniem, a nie "dawał radę".
Co jak co ale klapek na oczach w tym sporze na pewno nie ma Mateusz.

A powracając jeszcze do meczu Śląska z Dundee to na pewno mógł się podobać Rok Elsner, Sobota i prawy obrońca Socha. Cała ta trójka od dłuższego czasu nie schodzi poniżej pewnego wysokiego poziomu i dobrze byłoby zobaczyć ich w koszulce Wisły.
Odpowiedz cytując