Wyświetl pojedynczy post
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2011, 19:40
dzollo napisał(a):Wyświetl post
Wg. mnie na 100% Maaskant nie ruszy środka pola w wyjazdowym meczu. Mogę się założyć, że WIlk i Sobol zaczną od początku. Szybciej możliwa jest zmiana Diaza za Dragana lub jakaś roszada na skrzydle.

Niech nas chroni ręka Pańska, aby czasami Robertowi do głowy nie przyszło ustawienie ala "Lenczyk" 1-4-6-0:/ Wtedy faktycznie nas zaskoczy....
Nie pisałem, że Nunez w meczu z Liteksem zagra w środku.(cheć temat i wcześniejsze posty mogły na to wskazywać ) Ale uważam, że docelowo właśnie On będzie tworzył parę, z którymś z def pomocników.

A czym na mnie zrobił wrażenie?

Sposobem poruszania, dynamiką i tym, że zawsze był "pod grą". A co do niecelnych podań, to ja z trybun nailczyłem jedno(długie techniczne podanie do skrzydła wybite przez obrońcę). A teraz warto sprawdzić ile w tym meczu niecelnych miał Sobol i Wilk. Też trochę ich mieli, co nie znaczy, że zagrali słabo. Ale jak ktoś wymaga od piłkarzy 100% celności podań, to jestem pewny, że albo jest dziennikarzem sportowym, albo nigdy nie grał w piłkę. Albo jedno i drugie.

Tak więc uważam, że z Liteksem zagramy Sobol - Wilk, ale już w przyszłych spotkaniach jednego z nich może zastąpić Nunez. Ja tak to widziałem, że po wejściu Nuneza Czarek Wilk stał się bardziej widoczny, aktywny. A wcześniej popełniał sporo błędów, jakby nie mógł sobie miejsca znaleźć. Po prostu wg mnie dublował się z Sobolem. Ale to tylko moje zdanie. Jak będzie, zobaczymy w trakcie sezonu.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.