Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
oli38
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2011, 19:28
Mam takich parę przemyśleń w sprawie biletów na mecze Naszego kochanego klubu. Wydaję mi się, że w tej sprawie panuję dość spory bałagan i klub nie do końca panuję nad tym wszystkim. Wiem, że istnieje ten cały regulamin sprzedaży biletów, który nie do końca jest po stronie kibica...Otóż moim skromnym zdaniem, jeśli przykładowo ktoś dwa tygodnie temu kupił ulgowy karnet, pokazując na to swoją legitymację, to przy zakupie biletów na przynajmniej tą rundę Eliminacji LM powinien też dostać taki ulgowy bilet bez potrzeby pokazywania legitymacji, co pozwoliłoby zaoszczędzić parę złotówek dojeżdżającym studentom na mecze często z dalszych miejscowości. Bo wtedy nie trzeba komuś zostawiać legitymacji i na tym tracić inne ulgi... Dziwi mnie także strasznie pokazywanie potwierdzenia kupna biletu na meczu ze Skonto. Czemu taka akcja miała służyć? Skoro bramka pokazała 'zieloną strzałę' to chyba wystarczający dowód tego, że owy bilet posiadam. Myślę, też że rezerwacja miejsca karnetowego powinna być nieco dłuższa niż ma to miejsce w przypadku meczu z Litexem. Wiem, że wyszła z tego lista skarg i zażaleń, ale pewnie z czasem to wszystko będzie działało coraz lepiej. Bo klubowi zdecydowanie należą się brawa za te wszystkie zniżki i ceny jakie oferuję. Tyle, że trzeba pamiętać, że jesteśmy czymś więcej niż tylko imieniem i nazwiskiem oraz Peselem. I sprawy wątpliwe i trudne, jeśli chodzi o fanów powinny być załatwiane po ich myśli.
Odpowiedz cytując