Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2011, 16:01
wściekłe pięści węża napisał(a):Wyświetl post
W polskiej lidze? Nie jest. Osiągnięcia miał Smuda w Amice, czy Kasperczak w 2002- 2003 roku w Wiśle. "Sukcesy" na krajowym podwórku są tylko przystankami w drodze do prawdziwego sukcesu, a za takowy uznaję awans do grupy LM, czy wyjście z grupy LE. Zdobycie Mistrzostwa Polski i pucharu (do czego już Maskantowi talentu brakło), przy obecnych nakładach na Wisłę i składzie, który posiada, to obowiązek a nie "sukces".

Całą resztę przemilczę, bo to jak kopanie się z koniem. Zarzucasz mi przytaczanie dwóch meczów, a sam przytaczasz jeden i na jego podstawie idziesz jeszcze dalej niż wydaje ci się, że ja poszedłem. Heh, cóż mogę powiedzieć? Nawet nie przeszkadza Ci, że wspomniałem o tych dwóch meczach w innym aspekcie. Albo po prostu tego nie zrozumiałeś.
Chyba troszkę sobie pofantazjowałeś? Skład, którym dysponujemy i nakłady na drużynę, dają nam tylko albo może aż szansę na fazę grupową LM. Przy założeniu, że pokonamy Litex, w kolejnej fazie eliminacji ciągle najistotniejszym elementem będzie nie nasz potencjał, tylko szczęście w losowaniu. Wiem, że dla niektórych kibiców nasi potencjalni przeciwnicy to bułka z masłem, ale patrząc na sytuację realnie, w starciu z kilkoma z nich to nie my będziemy faworytem, co oczywiście nie oznacza, że z góry jesteśmy skazani na pożarcie. Tak więc wyluzuj, pisząc o tym co jest naszym "obowiązkiem".
Odpowiedz cytując