Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2011, 12:47
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
bo jak można się podniecać takim meczem? Ciekawy jestem co napiszesz o 4rundzie jak trafimy na Bate? że to najważniejszy mecz w 100letniej historii? bez przesady.

Ciekawe ja byłyby opinie gdybyśmy trafili na Trabzon? że to bardzo trudny rywal itp. a dla przypomnienia to graliśmy z nimi w 98 i dostali piątkę w dupę.

Porozmawiaj z piłkarzami o właśnie się dowiedz co im daje doping. Tylko zapytaj się kopaczy a nie opieraj swojej wiedzy na wywiadach bo papier wszystko przyjmie!!
Nie no większych bredni to już dawno nie czytałem.

Jaki Trabzon? Co ma Trabzon do obecnej sytuacji? Skąd ten przykład? Owszem graliśmy z nimi w 98, ale od tej pory oni 'trochę' poszli do przodu, teraz to my dostalibyśmy piątkę raczej Ale dalej nie rozumiem jak to się ma do naszego meczu z Liteksem.

Uważasz, że piłkarze mają w dupie doping? ...... Po prostu nie mam pytań, za komentarz wystarczy to, że Jovanović czy Iliev na pierwszej konferencji wspominali o ABG jako waznym czynniku, który przyczynił się do podpisania kontraktu z Wisłą

Jak nie chcesz to nie idź, nikt Ci nie każe. Ja się będę, ba ja się już, 'podniecam' tymi meczami, szkoda że z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogę jechać do Bułgarii, ale na R22 wypruje sobie żyły, bo taka szansa jak w tym roku (ostatni rok reformy Platniego) może nie powtórzyć się za mojego życia, niewiadomo co przyszłość przyniesie, nie będziemy cały czas na szczycie EOT
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując