wiślak 86 napisał(a):

bo jak można się podniecać takim meczem? Ciekawy jestem co napiszesz o 4rundzie jak trafimy na Bate? że to najważniejszy mecz w 100letniej historii? bez przesady.
Ciekawe ja byłyby opinie gdybyśmy trafili na Trabzon? że to bardzo trudny rywal itp. a dla przypomnienia to graliśmy z nimi w 98 i dostali piątkę w dupę.
Porozmawiaj z piłkarzami o właśnie się dowiedz co im daje doping. Tylko zapytaj się kopaczy a nie opieraj swojej wiedzy na wywiadach bo papier wszystko przyjmie!!
|
Nie no większych bredni to już dawno nie czytałem.
Jaki Trabzon? Co ma Trabzon do obecnej sytuacji? Skąd ten przykład? Owszem graliśmy z nimi w 98, ale od tej pory oni 'trochę' poszli do przodu, teraz to my dostalibyśmy piątkę raczej

Ale dalej nie rozumiem jak to się ma do naszego meczu z Liteksem.
Uważasz, że piłkarze mają w dupie doping? ...... Po prostu nie mam pytań, za komentarz wystarczy to, że Jovanović czy Iliev na pierwszej konferencji wspominali o ABG jako waznym czynniku, który przyczynił się do podpisania kontraktu z Wisłą
Jak nie chcesz to nie idź, nikt Ci nie każe. Ja się będę, ba ja się już, 'podniecam' tymi meczami, szkoda że z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogę jechać do Bułgarii, ale na R22 wypruje sobie żyły, bo taka szansa jak w tym roku (ostatni rok reformy Platniego) może nie powtórzyć się za mojego życia, niewiadomo co przyszłość przyniesie, nie będziemy cały czas na szczycie

EOT