fialo napisał(a):

Czy Ty musisz się wszędzie tak napinać?
Dla mnie jest to najważniejszy mecz od kilku lat, ostatni tak ważny był w 2006 z Iraklisem. Mamy niepowtarzalną szansę na grę w jakiejkolwiek fazie grupowej, co zapewni nam potężny zastrzyk finansowy, przysporzy nowych kibiców, tak tylko żeby dalej nie wymieniać.
Czas pokazać, że Wisła to nie Internet i temat Polityka Transferowa i rozkminki, tylko prawdziwe wspieranie swojej drużyny. Wystarczy zapytać się jakiegokolwiek piłkarza co daje doping w kryzysowych chwilach. Czas coś dać od siebie, bo nabijanie postów nie przysparza się dobru Wisły i ABG. Wszyscy po bilety!
|
bo jak można się podniecać takim meczem? Ciekawy jestem co napiszesz o 4rundzie jak trafimy na Bate? że to najważniejszy mecz w 100letniej historii? bez przesady.
Ciekawe ja byłyby opinie gdybyśmy trafili na Trabzon? że to bardzo trudny rywal itp. a dla przypomnienia to graliśmy z nimi w 98 i dostali piątkę w dupę.
Porozmawiaj z piłkarzami o właśnie się dowiedz co im daje doping. Tylko zapytaj się kopaczy a nie opieraj swojej wiedzy na wywiadach bo papier wszystko przyjmie!!