tatar22 napisał(a):

|
trzeba uważać na Norwegię która nas goni wydaje mi się że ta trzecia runda może być kluczowa jeśli jakimś cudem udało by się awansować wszystkim 3 drużynom to ten sezon naprawdę może być udany wydaje mi się że w tym sezonie powinniśmy przeskoczyć Białorus której zostały tylko dwa zespoły a ich najlepszy czyli Bate jakoś mnie w tym sezonie nie przekonywuje
|
Norwegowie nie powinni nam zagrozić , mają w III rundzie do pokonania Atletico , PAOK i tylko z IF Elfsborg powinni sobie poradzic . Rosenborg ma w el LM FC Viktoria Plzeň z którą będzie miał bardzo ciężko .
Obstawiam że jeśli będą mieli 1 drużyne w grupie LM/LE to już będzie sukces , pomimo tego że zaczynali w 5 ekip .
Bułgarzy będą zdecydowanie groźniejsi . Będą mieli prawdopodobnie 3 ekipy w IV rundzie el LE , a może i 4 , ale to już zależy od Śląska, no i Wisły . Jedyne pocieszenie że nie będą tam rozstawieni więc nie ma gwarancji sukcesu .
Rumuni są wysoko we wszystkich rankingach , ale cięzko wyczuć jakie zanotują wyniki w tym sezonie . Ich wielki rank sprzed kilku sezonów już wygasł i ten sezon jest ostatnim gdzie mogą wystawic w pucharach 6 ekip . W IV rundzie el LE mają 3 drużyny rozstawione , poza tym maja jedną pewną drużynę w LM , z tym że nie wróże jej wielu punktów .