Wyświetl pojedynczy post
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2011, 22:49
wiadomo że poniekąd zadecyduje forma dnia, ale już nie przesadzajmy.. my gramy z mistrzem Bułgarii, a nie z zespołem który miał miażdzącą stratę punktową do Litexu. To chyba o czymś znaczy i nie przypadkowo jest tak różnica klas pomiędzy tymi zespołami. I nie było to 5 lat temu tylko niedawno i przez ten czas chyba aż tak dużo się nie zmieniło (tym bardziej że większośc czasu to odpoczynek i zgrupowania)
A przykład Jagi i Lecha z dupy wzięty, też mi różnica.. 3 punkty. Litex rządził i dzielił cały sezon, oni stracili ledwo 13 bramek a Lewski czy CSKA to nie sa ogórki więc gołym okiem widać że to ich jeden z najlepszych sezonów w historii przy czym druga drużyna w ów kwalifikacji to 24 stracone, kolejni ponad 30..40..50..
a co do ostatniego sparingu to nie przywiązuje do nich większej wagi ale drązliwe jest to jąkanie dziennikarzy przypominającym o nim. W Litexie grało wtedy 3 czy 4 zawodników z podstawowego składu gwoli jasności.

Micha[Pl] => mpk13
chodziło mi o to że Wisła trafił najgorzej jak mogła (choć zdania się podzielona bo jeszcze Slovan)
a Śląsk bardzo szczęśliwie, raczej jest przepaść między Lokomotivem a Fulhamem, PAO S, czy Kopenhagą B. (byłem pewien że każdy znał innych rywali więc ogólnie napisałem )
Legia tez mogła mieć przejebane, wystarczyło trafić na 6 drużynę Ligue 1.
Ostatnio edytowane przez CH. : 21.07.2011 o godz. 23:12.
Odpowiedz cytując