Wyświetl pojedynczy post
snikki_(konto-usuniete)
Banita

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2011, 22:41
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
A jak już jesteś w Raciborowicach to można obrać parę tras żeby dostać się do 7 np:

Raciborowice - Książniczki - Młodziejowice i wyjazd w Michałowicach na E7 - potem to już w lewo na Kraków w prawo na Słomniki.

Ciekawa trasa również Raciborowice - Prawda - Pielgrzymowice - Więcławice - Zagórzyce ( małopolski szlak owocowy - jabłka mają przednie ) - Polanowice i dalej na Słomniki lub tez powrót przez Marszowice ( pod górę) i wyjazd w Luborzycy

Różne trasy i tereny ciekawe, ciężko nie jest

P.s kombinacji może być wiele, obczaić to można na Google Mapy.
Jestem świadomy że to stary post, ale też nie wiedziałem, że te trasy są tak znane ;p

A całkiem poważnie - również polecam. Jeżdżę tamtędy już od ubiegłego roku. W tym roku wynalazłem kilka zajebiaszczych skrótów (przecinanie E77 w różnych miejscach w Michałowicach, kombinacje w okolicy Iwanowic, skrót w okolicy Rzeplina). Polecam też stronkę bikemap.net (na której posiadam konto). Do zobaczenia na szlaku

PS. Niewarto katować sie w Marszowicach pod górę. Lepiej zjechać w prawo koło drewnianego krzyża lub jedno skrzyżowanie dalej na miejscowość Goszcza i dalej Łuczyce i Więcławice. Trasa dłuższa, ale znacznie bardziej wolę tamtejsze wzniesienia. I oczywiście serdecznie odradzam jazdy po E77.. Brrr...
Ostatnio edytowane przez snikki_(konto-usuniete) : 21.07.2011 o godz. 22:48.
Odpowiedz cytując