Marcin_fan napisał(a):

|
Zastanawiam sie nad zmianą sieci komórkowej bez zmiany numeru telefonu. Myśle nad Play'em. Co mi o nim powiedzie.. jakie stawki, taryfy, możliwości w tej sieci..
|
Ja przeszedłem z Ery do Play'a jakieś pół roku temu i jestem bardzo zadowolony. Mam PLAY Fresh - na kartę, przed każdym doładowaniem wybierasz jedną z opcji i tak możesz dostać odpowiednią ilość smsów do wszystkich sieci, minut do Play, darmowy internet bez limitu, coś tam jeszcze -
TU 
masz wszystko
Moje wydatki to 30 zł na dwa miesiące - przez pierwszy miesiąc za tą kwotę dostajesz 1000 smsów za darmo do wszystkich sieci, a przez drugi spokojnie wystarcza kwota doładowania. Dobra opcja to też doładowanie przez internet i bonus 10% kwoty doładowania.
Z reszty opcji nie korzystałem, wiem, że za przeniesienie numeru dostajesz jakiś bonus, chyba 60 zł.
A, i wielu ludzi skarży się na brak zasięgu w Play'u - szczególnie chodzi o tereny Lubelszczyzny i Podkarpacia. Podobno Ukraina postawiła jakiś nadajnik blisko granicy, który zakłóca sygnały Play, mają interweniować w tej sprawie.
Podbijam pytanie o vlepki najbliżej Rynku w Krakowie, gdzie mogę je dostać?