Wyświetl pojedynczy post
RecordAble
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2011, 19:08
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Powiedz mi dokładnie jakie akcje masz tutaj na myśli ? czy np. taką że poklepiemy przerzucimy na drugą strone poklepiemy i potem przerzut na niekrytego Paljica który wychodzi sam na sam? Czy coś takiego masz na myśli ?

Skoro w żadnym meczu nie widziałeś schematów taktycznych to ja proponuje oglądnąć wszystkie spotkanai Wisły z ostanich 2 lat. Zrób to i potem pogadamy okej?
Nie widzialeś też kombinacyjnie rozegranych rzutów rożnych i rzutu wolnego ?
Mam na myśli takie akcje, dzięki którym nasz zawodnik zostaje bez krycia i może sam wejść w pole karne. Wypracowuje się to dzięki przerobionym schematom na treningach. Były w ostatnim półroczu takie akcje? Takie, że po 3-4 podaniach Kirm, Małecki albo Genkov zostawali sami bez opieki i mogli wejść w pole karne bez problemu? Ciągle są to indywidualne akcje.

Czy dla Ciebie schematem taktycznym jest to, że Wilk poda do Sobola, Sobol do Maora, Maor pociągnie do przodu i może coś z tego będzie? Ostatnie dwa lata to była dzida na Brożka
Kombinacyjne rzuty rożne, z których padła może jedna albo dwie bramki? O rzutach wolnych nie wspomnę.
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
Odpowiedz cytując