Mi się w tej karierze trafił najlepszy napastnik jakiego kiedykolwiek, w którymkolwiek football managerze miałem.
Zwie się Alexey Rudenok, jest Białorusinem i podesłał mi go jego agent. Od razu mówię, że w żaden sposób go nie edytowałem, nic mu nie polepszałem ani nic. Jest taki jakim go w grze stworzono. Ta kariera jest grana w sumie od początku kiedy wyszła gra, więc to nie jest efekt jakiegoś patcha czy coś.

Ma dobrego asystenta na prawym skrzydle, którym jest Augustine Noah. Gracz wygenerowany przez grę w sezonie 2012/13, którego kupiłem za 7.5mln euro, a obecnie jest wyceniany na 36mln euro. Jest podstawowym skrzydłowym reprezentacji Francji. W Wiśle w 140 meczach zanotował 90 asyst. Ponadto w sezonie 2015/16 gra mi wygenerowała napastnika Macieja Pietrzaka, który w wieku 19 lat (obecnie) ma na koncie 55 występów w Wiśle, 41 strzelonych goli i 20 asyst. Trochę gorzej w reprezentacji, gdzie w 21 występach strzelił 9 goli. Nie chce mi się robić więcej screenów, ale jak się ktoś uprze to dam.