Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2011, 17:07
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Trochę mnie rozśmieszasz: Stan i Maskant mają krytykować własny zespół ?
skasowałem wiekszosc po prostu zeby nie rozciągać forum.
Tak, Maaskant ma krytykować zespól co juz przecież uczynił kilkukrotnie. Tego oczekuje od trenera, jak widze ze jest źle to o tym mówi i to naprawia a nie słodkie pierdzenie.

Pisałeś że nie pamiętasz stałych fragmentów ; Otóz, od czasu odejscia Marcelo i słynnej wrzutki na długi słupek kopaliśmy sie po rożnych po czole. Dopiero pod koniec sezonu zaczęliśmy rozne grać krótko to na Małego to na Meliksona, i to własnie było trenowane.
W meczu ze Skonto rzut wolny wykonywany przez Paljica tez nie był po prostu zwykłym rzutem wolnym. Kolega któremu odpisałem na post zarzucał ze nie mamy wyćwiczonych elementów zaskocznie: JA pytam, co chciłabyś ujrzeć ?

W koncowce sezonu kilkukrotnie rozegrali rzuty wolne zaskakujac przeciwnika szybkim rozegraniem, Ty nie pamietasz bo mozesz, ja pamietam bo nie tak dawno ogladalem kilka powtórek. Zeby zobaczyc takie małe niuanse trzeba mecz oglądnąć spokojnie i więcej niż raz. Naprawde. Wtedy mozna coś zobaczyc,bo juz nie ma takich emocji.
Zreszta co do gry zespołu pozwole sobei zacytować trenera którego mam za inteligentną personę:
Ryszard Tarasiewicz dla weszlo.com napisał(a):
"A co do Wisły, to powiem, że oni tak w pierwszym meczu, jak i wczoraj grali bardzo dobrze. Brakowało tylko lepszego rezultatu w pierwszym meczu i zwycięstwa po swojej, a nie samobójczej bramce. We wtorek u siebie już zdominowali Skonto Ryga. Musimy rozgraniczyć pewne sprawy i patrzeć na to przez pryzmat wyniku. W tych rozgrywkach liczy się awans, nie szukajmy jeszcze stylu."
Grantar : no offense, pisza o tym ze ktos był w czeluściach pośladków chodziło mi o to,że piszemy o taktyce nie mając o niej zielonego pojecia i krytykujemy trenera np.za zmiany w trakcie meczu. To tak jakbys zamówił typów do budowania domu, i nie majac pojecia o budowlance stał przy nich i im dyrygował. Dla mnie to jest dziwne. Tymbardziej slyszac to od osoby która mowi ze nie robimy nic nowego....skoro robimy.

E:2: Bronex : hehe jasne masz racje. Ale sa fachowcy i fachoFcy
Ostatnio edytowane przez szprotson : 21.07.2011 o godz. 18:39.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując