Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2011, 16:01
RecordAble napisał(a):Wyświetl post
To samo miałem napisać. W naszej grze nie ma wyuczonych akcji, takich które zaskoczą przeciwnika. Skonto było takim zespołem, z którym Wisła mogła poćwiczyć różne warianty poruszania się w obronie i zgrania w ataku. Ja w obydwu meczach nie zauważyłem żadnych schematów taktycznych. Gra do przodu to tylko Melikson i potem Iliev/Małecki.
Powiedz mi dokładnie jakie akcje masz tutaj na myśli ? czy np. taką że poklepiemy przerzucimy na drugą strone poklepiemy i potem przerzut na niekrytego Paljica który wychodzi sam na sam? Czy coś takiego masz na myśli ?

Skoro w żadnym meczu nie widziałeś schematów taktycznych to ja proponuje oglądnąć wszystkie spotkanai Wisły z ostanich 2 lat. Zrób to i potem pogadamy okej?
Nie widzialeś też kombinacyjnie rozegranych rzutów rożnych i rzutu wolnego ?

Stan napisał(a):
Bardzo ważne było to, że drużyna nie przestała być cierpliwa. Zespół kontrolował mecz, był zorganizowany od początku do końca. Pokazał trochę dobrego futbolu.
Bardzo mądra i sensowa wypowiedz. Chociaz napewno powinna zostać skrytykowana przez mase trenerów i dyrektorów sportowych na forum.

Najlepsze jest to że trener mówi że coś tam gramy, Stan mówi ze gramy, obaj byli piłkarzami i jakiś tam styk z prawdziwa piłką mieli. Ale Nasi forumowi trenerzy i dyrektorzy którzy w dupie byli gówno widzieli, wiedzą lepiej niż w/w dwójka i powiedzą : NIE GRAMY NIC.
Tak jak post wyzej, Wy wiecie oczywiscie co jest wyuczone co nie, bo przeciez kazdy z Was grał po 20 lat w piłke i wie lepiej niż Holendrzy.
Recordable : Oczywiscie honor zwrócę jeśli mi powiesz ze jestes na kazdym treningu i widzisz schematy które sa trenowane, a na meczu ani razu nie wykorzystane.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 21.07.2011 o godz. 16:08.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując