rafaltwsd napisał(a):

|
No własnie jak transmisje były w TVP to chociaz można było ogladać mecze, a w Polsacie to tylko liczy się kasa:( z drugiej strony w ostatnich latach ( może z wyjatkiem Lecha) polskie kluby zawodziły... tylko wydaje mi sie ze i tak np mecz Śląska by miał wiecej widzów niż jakis super hit wyświetlany po raz 10...
|
Wy się cieszczie że te mecze wogóle pokazują... w tym waszym "polshicie" bo wasz kochany tvp i tvn od kilku lat ma eliminacje w dupie i ich nie chce pokazywać. Wole zapłacić piątke na ipli komuś kto chce pokazać niż płacić abonament i w czasie meczu oglądać m jak miłość albo hiper show rozrywkowe na tvn-ie.
I wole słuchać Borka niż idiote Szpaka czy pesudo-obiejtywnego okularnika Salaka w studiu na tvn-ie który jak Legia wygrywa a Wisle sie nie powiodło to ma ryj uchachany od ucha do ucha, jak jest na odwrót to strasznie przybity- kto oglądał ich wyborny magazyn po kazdej kolejce kilka lat temu wie o co chodzi. Można sobie było nieźle humor poprawić
Nigdy piłki w tvn-ie. Oni niech sobie robią taniec z gwiazdami.
Piłka w Polsacie badź w najlepszym wypadku w canal plusie.
sessegnon napisał(a):

Niestety, Polska jest jedynym krajem w Europie gdzie są aż 3 platformy satelitarne.Przez to jest też duża rywalizacja o widza.A tego widza trzeba czymś przyciągnąć.Ja akurat to rozumiem, ale wkurza mnie psioczenie na Polsat, a już najbardziej tych co mają C+.Nie można mieć wszystkiego.Ja np. mam CP i puchary mogę oglądać bez problemu, ale już mecze ligowe, tylko przez neta.Teraz sytuacja się odwróciła.
Zobaczymy jak to będzie za rok, bo prawa do obu pucharów, od przyszłego sezonu aż do 2015 roku będzie miała telewizja N.Będą mieli prawo odsprzedaży sublicencji TVP, ale cudów bym się nie spodziewał.
|
Fajnie by było jakby C+ wykupiło N. Wtedy było by z korzyścią dla wszystkich! N by znormalniało i więcej piłki na jednej platformie.