zim zum napisał(a):

|
Wytłumasz mi jaki sens mają takie zestawienia ? Jak tak Ci się nudzi to zestaw sobie ówczesne składy Wisły i Levadii, Wisły i Karabachu albo z drugiej Wisły i Parmy, Wisły i Schalke, a potem sprawdź wyniki tych rywalizacji.
|
Już tłumaczę. Dla wielu kibiców taki Litex nie jest znanym klubem. Część o nim usłyszała, gdy od wyników jego gry zależało nasze rozstawienie. Mało jednak osób na forum pewnie śledzi losy ligi bułgarskiej. Do tego wczoraj chyba, pojawiło się wiele informacji na temat tego jak to nasi przeciwnicy cieszą się z wylosowania Wisły. Z ciekawości więc sprawdziłem, robiąc takie zestawienie jak to wygląda i zdziwiła mnie ich radość. Wiem, że czasem takie zestawienia są za przeproszeniem z du** ale w większości przypadków faworyt wygrywa.
Do samego spotkania podchodzę zaś z optymizmem, ale i umiarkowaniem mając w pamięci poprzednie wtopy.
Zestawienie miało też pomóc tym, którzy co jakiś czas pytają, kto grał w sparingu a kto grał w dwumeczu. Generalnie ale to już z innej beczki przydałaby się jakaś dodatkowa zakładka na stronie z FAQ poświęconym występom w Europie. Bo jeszcze nie raz ktoś spyta o to co się stanie jak odpadniemy, co jak wygramy, kto grał w sparingu, kto to ten łowicz

itp.