Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2011, 20:50
Jeśli ktoś obawia się Litexu,to dobrze.Oznacza to, że nie jest idiotą.
To będzie bardzo trudny mecz a wynik jest kwestią otwartą.Byle byśmy strzelili jakąś bramę na wyjeździe i nie przegrali.
Uważam, że gdy zagramy z bułgarami tak jak w pierwszym meczu raczej nie mamy czego szukać, jeśli tak jak w II połówce meczu w Krakowie, szanse będą większe.
Z drugiej strony nie ma co robić kwadratury koła z tego meczu, bo wiadomo było, że Skonto musi się odkryć po utracie bramki, więc było więcej miejsca.
Jedno jest pewne.Potencjał w ataku mamy zdecydowanie lepszy niż w obronie.Parę interwencji w meczu z Rygą budziły pewne obawy.Pocieszające jest to, że Lamey sprawia wrażenie całkiem ciekawego zawodnika.
Ciekawi mnie też, jak zagra Maaskant w meczu z Litexem, zwłaszcza że chodzą słuchy, że Garguła prezentuje się coraz lepiej.Czy dwójka denensywnych pomocników to będzie nasza wyjściowa strategia, czy tylko plan na mecz z Skonto.Może ofensywny pomocnik pojawi się dopiero wtedy, gdy będzie niekorzystny dla nas wynik?
Ciekawe, zwłąszcza że Wilk we wczorajszym meczu zagrał bardzo ciekawe zawody.Zaskoczył mnie napewno swoimi prostopadłymi wrzutkami.

Edit:
Pełne poprarcie dla Wolfiego.
Smiać mi się chciało co ten dziennikorz .......ił w studio przedmeczowym.Mielismy za dużo do stracenia.Na ryzyko przyjdzie jeszcze czas

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując