|
Ale popatrzcie jakie to forum jest po.......one.
1) Niech każdy sobie pisze co chce byle by się za bardzo nie odklejał od tematu Wisły ( póki się pojawiają symulacje składów nie widzę w tym nic szalonego czy infantylnego - ciekawe co byście pisali jakby chłopak napisał przepisy na jego ulubione potrawy a potem wrzucał linki do filmików jak je przyrządza).
2) Przecież to moje "zmiażdżymy ich" to jest figura retoryczna budowana z wyżyn sarkazmu i ironii. Przecież napisanie tutaj ,że Wisła gra słabo zaraz spotyka się z napaścią "fachowców ,którzy grają w piłkę" i posądzeniami o "malkontenctwo" oraz wyzwiskami w stylu "płaczki".
3) Zapomniał wół jak cielęciem był. Pewnie ,że nie które posty mogą być irytujące w swojej treści ale to nie znaczy ,że mamy na nie założyć embargo. Starsi forumowicze zawsze pisali z sensem i mega do rzeczy? No ciekaw jestem co by się stało jakbyśmy przejrzeli dorobek niektórych "senior member" sprzed lat. Pekomoniada pewnie aż się uszy zwijają.
4) Co do samych pucharów to moim zdaniem Liteks Łowicz jest do przejścia. Mnie cieszy progres zawodników. Zobaczymy jak to wyjdzie za tydzień we wtorek w Sofii. Na pewno Wisła będzie miała sporo sytuacji strzeleckich tylko oby nie zawiodła skuteczność. Tak jak Robo powiedział "mniej dymu , więcej ognia".
|