spontants napisał(a):

|
Chłopie idze z tymi Twoim składami do "konkurs o Wiśle" bo co strona to Twoje składy, naćpany jesteś? w FMa sie nagrałeś za bardzo? może Maaskanta chcesz zastapić? zrób kurs i ogień a nie pierdz tu codziennie z tymi składami
|
raindog napisał(a):

Gdy wakacje się zaczynają, budzą się pokemony. Nie chcę nikogo obrażać, ale dajcie sobie na wstrzymanie z tymi składami, bo to zaczyna być denerwujące. ...nie mówiąc już o tym, że to jak wróżenie z fusów, gdy nie ma się pojęcia, w jakiej dyspozycji są piłkarze.
I bez napinki przed Liteksem, bo to zły znak.
|
Czy wam się w głowach czy w d***** poprzewracało? O czym jest temat? Mam wrażenie, że ja właśnie do pokemonów piszę. Jeden z drugim nie napisze żadnego sensownego posta, nie popisze się znajomością czegokolwiek, tylko za przeproszeniem ku*** troluje, krytykuje i wyśmiewa.
@Spontans nie podoba się to nie czytaj. Jeśli masz coś konkretnego do powiedzenia, odnośnie tych składów, to się wypowiedz, a jeśli nie to zamilcz. I nie pierdziel, że codziennie wypisuję te składy, bo raz je umieszczam a później zostają u mnie na opisie, więc się nie kompromituj pustymi frazesami...
@raindog, powiedz, po co powstał ten temat? Po to żeby pisać czy ładna pogoda dzisiaj?
Zresztą po co ja to piszę i do kogo... Bez pozdrowień!