Wyświetl pojedynczy post
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2011, 12:07
Kibic1928 napisał(a):Wyświetl post
Iliev zdecydowanie robi różnicę, Kirm będzie miał ciężko załapać się do pierwszej 11 .
Jeśli Małecki będzie grał tak jak w I połowię to raczej dla niego widzę ławkę rezerwowych. Knocił wszystko, zespół szybko atakuje klępą, a on podaje gdzieś w aut, przetrzymuje, niepotrzebnie strzela, nie podaje, nie gra z zespołem. W II połowie było lepiej, ale jak dla mnie niewystarczająco.

Oldpara napisał(a):
Małecki wygrał nam mecz, gdyby nie jego bramka, to pewnie byłoby 0:0

Wbijcie sobie do głowy, ze to jego zadanie - pchać się do przodu, mieszać i robić różnicę. 4 razy straci piłkę, ale za 5 tym razem będzie gol. Cieszmy się, że mamy takiego gracza, to mu się udaje raz na 5 razy. Pozostali mogą w co najwyżej śnić o objechaniu obrońców w taki sposób, jak Małecki robi to kilka razy na mecz. A jakby mu się udawało częściej, to po prostu nie grałby już w Wiśle.
Z tych wszystkich spartolonych podań Małego mogły paść bramki, gdyby potrafił grać zespołowo, normalnie podać możliwe, że byśmy prowadzili już w I połowie. I faktycznie tylko on potrafi objechać obrońców, o Meliksonie i Ilievie nie ma co wspominać. Mały miał fatalny występ i zdobyta bramka nic tu nie zmienia.

Zresztą porównajcie sobie grę zespołową Ilieva z Meliksonem, jak dla mnie fantastycznie, gdyby Mały potrafił tak grać z Meliksonem to nasze trio by rozniosło ligę, niestety póki co Mały jest za "wolny" dla Meliksona.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 20.07.2011 o godz. 12:19.
Odpowiedz cytując