kreseq napisał(a):

Lepsza Pepsi Arena niz Stadion Miejski jak to ma teraz miejsce. Dostana na rok tyle, ile potrzeba do pokrycia 50% utrzymania stadionu wiec nie tak zle.
Wiekszosc duzych firm w Europie ma komercyjne nazwy, nie widze w tym nic dziwnego.
|
no nie wiem czy lepsza.polecam post Arcziego na forum Legii, ktory pisze z czym sie calkowicie zgadzam, ze w dzisiejszych czasach wszystko jest na sprzedaz i nie przywiazuje sie wagi do tradycji, nie ma swietosci.cos tam czytalem, ze juz Wam cos tam przerabiaja na Wislackie barwy

a tak na serio to Legia kojarzona jest z kolorem zielonym i takie rzeczy przy sponsoringu tez powinny byc brane moim skromnym zdaniem, bo Wisla dla mnie czy Legia dla Ciebie to cos wiecej niz te 6 baniek od sponsora a stadion wykleja sobie jak beda chcieli a moim zdaniem powinnio byz zapisane w kontrakcie, ze klimat waszego klubu powinien zostac zachowany.
to tak jak ide Florianska i widze te wszystkie sklepy i ich witryny i zygac mi sie chce jak to widze, bo np jak bylem w Mediolanie to nie wazne czy gucci, srucii, czy lui viton, czy mac czy kfc wszystko w kolorze zlotym pod kolor kamienic i nie razi to w oczy w ogole.kwestia konserwatora zabytkow na pewno, ale nie kumam czemu w krk tak nie jest.pozdro