Temat
:
Polityka transferowa Wisły
Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member
Od: 07.2011
#
50463
19.07.2011, 15:10
Patryk_185
napisał(a):
Ja szanuje Boguskiego ale po takiej kontuzji lepiej gdyby się odbudował w jakimś trochę słabszym klubie (na zasadzie wypożyczenia) bo na razie w podstawowej "11" i jako wchodzącego w trójce (Iliev/Kirm, Garguła lub Nunez, Biton) nie widzę dla niego miejsca. Wydaje mi się że było by to lepsze rozwiązanie
Pozdrawiam
No to mamy tzw. różnicę zdań. Ja osobiście ( jeśli nie zaskoczy) wypożyczyłbym go po rundzie jesiennej.
Co do trójki wchodzącej to jest doby temat, tyle że zależny wyłącznie od Maaskanta. Jeśli trener będzie postępował wybitnie asekuracyjnie, to szans (z jednym może wyjątkiem …Iliew !) l żaden zmiennik nie ma.
To nie tak że tylko Kirm/Iliew, Garguła/Nunez i Biton. Bo w tym układzie reszta mogłaby pojechać na wakacje. Bunoza, Boguski czy Jovanović zasługują na szansę i jest jeszcze np. Jirsak. Kadra jest szeroka, ale nie wolno jej sztucznie zawężać.
Mówiąc w dużym uproszczeniu, raz Garguła a raz Jirsak, raz Biton (za Genkowa) a raz ...Boguski za Małeckiego. Ja mam taką koncepcję. Zaś oceny po występach na boisku a nie przed.
Pozdrawiam
.
milosz
Zobacz publiczny profil
Znajdź inne posty napisane przez milosz