Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2011, 21:56
MatMario napisał(a):Wyświetl post
No to jak kupić garnitur to raczej bym się skupił na markach które zajmują się tylko szyciem tego typu rzeczy a przynajmniej na tym opierają swoją pozycję. Zara to jest casual, szwarc mydło i powidło. Może modne ale prestiżu w tym nie ma za bardzo.

Od zary bardziej bym wolał kupić w tej cenie dwa garnitury na tandecie, nawet jak się zestarzeją szybciej to szybciej wymienisz.
A jakie firmy byś mi mógł polecić? Z ta zara to chyba faktycznie przesadziłem. Potrzebuję elegancki garnitur na ślub. Cena się też liczy bo nie jestem w stanie tysiaka wydać. Myślałem jeszcze i Pruchniku ale na razie ceny mają kosmiczne, liczę że do 2 tygodni coś poleci w dół.

I odnośnie tematu to zna ktoś w Krakowie stylistę fryzur? aby sam podpowiedział dopasował itp?

Wiem że w większości salonów fryzjer na upartego coś takiego zrobi ale wolałbym kogoś "obeznanego" i sprawdzonego.
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 18.07.2011 o godz. 22:07.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując