Wy¶wietl pojedynczy post
mi¶qu
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2011, 17:41
arrosmay napisał(a):Wy¶wietl post
TO NAJGORSZE COPA AMERICA OD LAT!
W ponad połowie spotkań rozegranych do tej pory ciężko było nie zasnąć przed telewizorem, bo tak wiało nudą, ale cóż, ile osób tyle opinii
kogoś kręcą wygrane po 5-0 to jego sprawa. Ja zawsze kibicuje tym słabszym i dlatego mam co oglądać. Wenezuela wymiata w tym turnieju. Ogromny minus że wpadają teraz na Chile. Mam nadzieje, że Brazylia odpadnie, a w finale poza Peru będzie właśnie ktoś z dwójki Wenezuela / Chile. Przy czym dla Wenezueli wieloletniego kopciuszka, który jako jedyny nie zagrał na mundialu i bardzo im życzę aby dokonali tego w 2014 roku byłby to niewyobrażalny sukces. Chile - medalista mistrzostw świata Copa America też nie wygrali. Patrząc jak fantastycznie prezentują się na trybunach i na boisku finał z ich udziałem byłby ucztą. Po ostatnich wydarzeniach kibice argentynscy byli bardzo mocno kontrolowani przez co ta atmosfera była taka sobie, Chile w finale pokazałoby jak się dopinguje. A jeszcze w finale z Peru odwiecznym rywalem, sąsiadem z którym przez lata walczyli ciśnienie byłoby ogromne, na razie można pomarzyć. Brazylia jest w innym świecie, grają na Copa a nawet ligi nie zawiesili, więc niech się bujają gwiazdorzy.

Marszałek napisał(a):Wy¶wietl post
Argentyna to Agrentyna tamto, weźcie już przestańcie podniecać się tym zespołem, bo zwyczajnie nie ma czym. Kiedy coś konkretnego ugrali?Jeden ,dwa mecze co turniej im wyjdą i tyle. Później dostają baty od jakiś,wydawałoby się średniaków i do domu. Nie wiem czym sie tu ekscytować.
ale mają zajebistą ligę i kiboli.

skład na drużyne jest, nie ma trenera. Muszą coś ugrać w 2014 bo potem będzie już tylko gorzej. Nowe pokolenie Argentyny nie wygląda najlepiej... dla mnie największą furorą przyszłości będzie Meksyk. Jeszcze troche poczekajmy.
POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA
Odpowiedz cytuj±c