arrosmay napisał(a):

TO NAJGORSZE COPA AMERICA OD LAT!
W ponad połowie spotkań rozegranych do tej pory ciężko było nie zasnąć przed telewizorem, bo tak wiało nudą, ale cóż, ile osób tyle opinii
|
kogoś kręcą wygrane po 5-0 to jego sprawa. Ja zawsze kibicuje tym słabszym i dlatego mam co oglądać. Wenezuela wymiata w tym turnieju. Ogromny minus że wpadają teraz na Chile. Mam nadzieje, że Brazylia odpadnie, a w finale poza Peru będzie właśnie ktoś z dwójki Wenezuela / Chile. Przy czym dla Wenezueli wieloletniego kopciuszka, który jako jedyny nie zagrał na mundialu i bardzo im życzę aby dokonali tego w 2014 roku byłby to niewyobrażalny sukces. Chile - medalista mistrzostw świata Copa America też nie wygrali. Patrząc jak fantastycznie prezentują się na trybunach i na boisku finał z ich udziałem byłby ucztą. Po ostatnich wydarzeniach kibice argentynscy byli bardzo mocno kontrolowani przez co ta atmosfera była taka sobie, Chile w finale pokazałoby jak się dopinguje. A jeszcze w finale z Peru odwiecznym rywalem, sąsiadem z którym przez lata walczyli ciśnienie byłoby ogromne, na razie można pomarzyć. Brazylia jest w innym świecie, grają na Copa a nawet ligi nie zawiesili, więc niech się bujają gwiazdorzy.
Marszałek napisał(a):

|
Argentyna to Agrentyna tamto, weźcie już przestańcie podniecać się tym zespołem, bo zwyczajnie nie ma czym. Kiedy coś konkretnego ugrali?Jeden ,dwa mecze co turniej im wyjdą i tyle. Później dostają baty od jakiś,wydawałoby się średniaków i do domu. Nie wiem czym sie tu ekscytować.
|
ale mają zajebistą ligę i kiboli.
skład na drużyne jest, nie ma trenera. Muszą coś ugrać w 2014 bo potem będzie już tylko gorzej. Nowe pokolenie Argentyny nie wygląda najlepiej... dla mnie największą furorą przyszłości będzie Meksyk. Jeszcze troche poczekajmy.