Wyświetl pojedynczy post
Mistrz Yoda
Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2011, 17:18
tofik napisał(a):Wyświetl post
Cały kompleks jak mają najlepsze kluby, czy 2 boiska trawiaste, jedno ze sztuczną i załóżmy jedno kryte ? Tę drugą opcję Cupiał mógłby z kieszonkowego zrobić jakby chciał. Najwyraźniej nie chce i swojej kasy nie ma zamiaru dokładać.
A szkoda, coś takiego to dar dla pokoleń i byłby pamiętany jako dobroczyńca przez wiele lat. Na pewno dłużej z tego, niż zakupu Żurawskiego Ale dobra, niech robi co chce.

W sytuacji braku kasy klub cos kombinuje z dofinansowaniem unijnym, wspominał o tym Basałaj. Mówimy tutaj cały czas o tej opcji nr 2 nie żadnych cudach patrz Ajax czy Real Madryt
Zgadzam się z Tobą w 100% Cupiał mógł by cos takiego zrobić ale widać mu się nie chce. Co do środków unijnych to wszystko fajnie tylko że potrzeba także niezłego wkładu własnego. Może w końcu znajdzie się jakiś sponsor strategiczny na koszulkach i wyłoży za to jakieś 1,5-2mln Euro za sezon wtedy można by część takiej kasy na budowę takiego kompleksu wykożystać. Jednak oczekiwania na takiego sponsora trwają i trwają a jego nie widać. Swoją drogą dziwi mnie, coponiektóre gigntyczne koncerny nie interesują się reklamą na koszulkach Wisełki przecież to była by dla nich super reklama. A sam gdy wiem że ktoś jest dponsorem Wisły to kożystam z jego produktów tak za czasów Ery zmnieniłem sieć.
Odpowiedz cytując