Cytat:
Lamey nie miałby zmiennika, ale Małecki też.
Teraz gdy Łobo zwolnił miejsce w drużynie to może znalazłby się ktoś by wzmocnić tą część boiska.
|
Po pierwsze Jovanovic grał na prawej obronie w Partizanie, u nas na sparinagch też grął i chwalił go Maaskant także chyba wie co robi pozwalając odejść Burlidze do Ruchu.
Kwestia prawej strony boiska, może zagrać na niej Małecki, Kirm, Melikson, Iliev, Boguski. O dziwo wszyscy to zawodnicy prawo nożni. Boguski na sparingu z Florą zagrął ze dwie, trzy piłki w swoim stylu, może uda się go odbudować w tej rundzie.
Ja już wielokrotnie pisałem że na puchary przydałby się jeszcze jeden defensywny pomocnik bo: prawdopobnie będziemy już do końca naszej egzystencji w pucharach grać właśnie dwójką defensywnych pomocników a wiadomo kartki kontuzję są rzeczą naturalną. Do tego nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem talentu Wilka ale zostawmy to. Być może w klubie liczą na Diaza i Jirsaka. Ten drugi wiadomi że nie jest przecinakiem a Diaz docelowo ma grać na lewej obronie. Ciężko mi sobie wyobrazić to że uda się przejść przez wszystkie rundy z Sobolem i Wilkiem w środku pola.